Keikkakalenteri 2018

Cats, Tampereen Teatteri:
Pe 28.9. klo 19
La 29.9 klo 14.30
La 29.9. klo 19

Pe 5.10. klo 19
La 6.10. klo 14.30
La 6.10. klo 19

To 11.10. klo 19
Pe 12.10. klo 19
La 13.10. klo 14.30
La 13.10. klo 19

Ke 31.10. klo 19
To 1.11. klo 19

To 8.11. klo 19
Pe 9.11. klo 19
La 10.11. klo 14.30
La 11.11. klo 19

Pe 16.11. klo 19
La 17.11. klo 14.30
La 17.11. klo 19 Viimeinen esitys.

 

 

Kunpa luomu olis normi

Kunpa ruokakaupan koko normivalikoima olis luomua, puhdasta ja eettisesti tuotettua. Ja sit vihannesosaston nurkassa olis pieni kämänen hylly, johon olis sullottu epäsiististi sikakalliit tuotteet, joiden valmistaminen rasittaa maapalloa kohtuuttomasti ja jotka sisältää ihmiselle haitallisia prosessoituja ainesosia. Ja niissä olis sellanen pääkallologo.

 

Kunpa lounasravintolan listalla olis normiruokana kolme erilaista monipuolista, maukasta ja ravinnetiheää luomukasvisruokaa ja sit viimeisenä vaihtoehtona yks mauton lihavaihtoehto niille, jotka on hankalia asiakkaita ja kranttuja.
 

Kunpa keskustan tavaratalo olis suuri täyspalvelukirpputori, jossa olis myynnissä eri osastoilla kaikkea tarpeellista käytettyä kodintavaraa ja vaatteita monien myyjien kauniisti väreittäin, malleittain ja koottain lajittelemina. Ja sit taajamassa puolen tunnin bussimatkan päässä olis epäsiisti, kylmä hallirakennus, jonka sekavista hyllyistä vois ostaa kiinalaisten lasten tekemiä uusia muovikuituvaatteita itsepalvelukassalle maksaen.
 

Kunpa lapset kävis koulun kanssa metsäretkellä keräämässä sieniä, marjoja ja lehtivihreää; pihlajannuppuja, nokkosia ja vuohenputkia ja toimittaisivat ne köksän tunnille kokattavaksi. Ja ruokajuomana olis vettä.
 

Kunpa asiakas, jolla on oma kankainen kauppakassi saisi aina ostoksistaan 10%:n alennuksen ja muovikassi maksais viis euroa kappale.
 

Kunpa jokaisessa roskiskatoksessa ja työpaikan kahvihuoneessa olis kaikki eri kierrätysastiat. Ja sit sekajätepussi vietäis markettialueen laidalla olevaan keräyspisteeseen, minne pääsee vain omalla autolla.
 

Maailma olis aika äkkiä aika erilainen. Mä tykkäisin.

Jokaisella nuorella on oikeus aikuiseen

Nuori ei tiedä mitä elämältä haluaa, mitä voisi haluta ja mitä häneltä halutaan. Mitkä ovat nuoren omia, omasta sydämestä lähtöisin olevia toiveita ja haaveita. Mikä on oma tahto.

Ympäristön paine, kavereiden mielipiteet, omat unelmat, vanhempien odotusten täyttäminen, vanhempia vastaan kapinoiminen, lähestyvän aikuisuuden vaatimukset -vaikkakin nuoren itsensä asettamat- repivät nuorta eri suuntiin. Myös suuntiin, joita hänen oma tahtonsa ei valitsisi. Yllättävistä suunnista voi löytää paljon, mutta jos ei ole vielä löytänyt omaa itseään, voi kadottaa sisimpänsä ja eksyä.

Nuorisotyön viikko 29.9.-5.10.2014 #hupparikansanpuolella www.alli.fi

Oman itsen löytäminen, oman herkkyyden ja heikkouden tunnistaminen, oman tahdon, vahvuuden, omien tunteiden ja toiveiden ymmärtäminen rakentavat kivijalan, jonka varassa aikuisuuden kolhut on mahdollista kestää sortumatta.

Jokaisella nuorella on oikeus olla onnellinen. Jokaisella nuorella on mahdollisuus tulla vahvaksi aikuiseksi. Jokainen nuori kulkee oman tiensä, tekee omat valintansa. Mutta nuori ei voi tehdä sitä yksin. Vaikka nuori ei sitä myöntäisi, ei tietäisi, eikä osaisi vaatia, jokainen nuori tarvitsee aikuisen.

Onnellinen, vahva, hyvän itsetunnon omaava nuori on ihme, joka voi tapahtua joka päivä. Ole ihmeidentekijä. Ole hupparikansan puolella.

Matka on alkanut

Avaan painotuoreen nuottikirjan ensimmäistä kertaa. Se tuoksuu uudelta. Sen selkä ratisee ja nitisee.
Teroitan lyijykynän. Sen terävin kärki murtuu muruksi kun kirjoitan oman nimeni muistikirjan kansilehdelle.
Puhdistan soittimesta sormenjäljet.
Aamu on kirpeä, villapaita on juuri sopiva vaate.
Olen matkalla kohti unelmaa.