Historia

Musta olis voinut tulla Italian kielen tulkki, mutta päädyin Teatterikouluun. Olin lukion loppuessa tosi hukassa yrittäessäni keksiä jonkun järkevien ihmisten ammatin. Italian opiskelu oli yks vahva ehdokas, vaikka en mikään lukuaineiden fani varsinaisesti ollutkaan. Halusin kuitenkin luoviin töihin ja hain opiskelemaan rakkaita harrastuksiani huilun soittoa, ohjausta ja lavastusta, mutten päässyt mihinkään niistä. Onnekseni ovi näyttelijäntyön laitokselle aukeni.
Musiikkiteatterin erikoistumiskoulutus oli antoisa jatko laulu- ja soittoharrastuksille ja hurahdutti mut myös tanssin pariin lopullisesti. Valmistuin TeaKista 2002, jonka jälkeen näyttelijän työ on vienyt mua ympäri Suomen. Intohimoni musiikkiteatteriin ja toisaalta työttömät vuodet on ajaneet mua opiskelemaan lisää; Muusikon tutkinto ja CVT –opinnot on antaneet uusia työkaluja ja vahvistaneet tietä musikaalinäyttämöille.
Tykkään todella paljon työskennellä lasten, nuorten ja harrastajien kanssa. Oman teatteriharrastukseni aloitin 13-vuotiaana Masalan Nuorisoteatterissa, missä tein myös ensimmäiset opetus- ja ohjaustyöni. Opettaminen on tervetullutta vastapainoa omalle kekkuloinnille ja maadoittaa takasin perusasioiden äärelle. Nuorisotyöstä on vuosien saatossa tullu merkittävä osa mua ja toivon, että perustamani Tampereen Nuorisoteatteri auttaa vielä monia nuoria löytämään itsensä ja paikkansa maailmassa.