Tanssija

Koin pitkään tanssin olevan mun musikaaliosaamiseni heikko kohta, koska aloitin treenaamisen kunnolla vasta 28-vuotiaana. Nykyään ajattelen ennemmin niin, että tanssin, laulun ja näyttelemisen yhdistäminen on se todellinen haaste eikä niinkään mikään yksittäinen laji. Jokaista lajia voi treenata koko elämänsä ja kehittyä niissä, mutta lopulta ratkaisevaa on, miten ne onnistuu yhdistämään näyttämöllä ilmaisuksi, joka näyttää syntyvän kuin itsestään siinä hetkessä ja luo täydellisen illuusion vaivattomuudesta vieden tarinaa koko ajan eteenpäin. Musikaalin taika.

Tanssin lajeista mulle rakkaimmat on ehdottomasti Irlantilainen kansantanssi ja steppi, vaikka toki näyttämötyössä hyödyllisempiä taitoja saa baletti- ja jazz-tunneilta.

Suosikit

Mary Poppins

2021-

Teen Svenska Teaternin Mary Poppins- ensemblessä mm. steppaavaa nokisutaria.

Steppikoreografia Säde Kajovaara, ohjaus Markku Nenonen.

Lue lisää

Uusi Päivä

2010-2017

Tein UusiPäivä-sarjassa Marika Ruuskanen-Kuuslan roolia kausilla 1-7. Pääohjaajina JP Siili 2010-2013 ja Janne Virtanen 2014-2017.

Lue lisää

Cats

2017-2018

Tampereen Teatterin ohjelmistossa vuoden 2018 loppuun. Tein esityksessä Jellimaarin ja Neiti Kylkiluun roolit. Ohjaaja Georg Malvius. Koreografi Adrienne Åbjörn.

Lue lisää