Tanssija

Tanssi oli pitkään mulle musikaalitaitojeni heikoin lenkki. Koin, että selviän ja tykkäsin valtavasti, mutta en saanut oikein kiinni ytimestä. Jauhoin samaa ajatusta ja harmitusta siitä, etten oo lapsesta asti treenannut kadehtien niitä, jotka olivat. Olin kiinni siinä häpeän tunteessa ja pelossa, että mokaan kun en osaa. Feikkasin parhaani mukaan ja pärjäsin työtehtävissäni ihan okei.

Tein ison ryhtiliikkeen 28-vuotiaana ja aloitin treenaamisen Työväenopiston aikuisten alkeisbaletista. Kokeilin monia eri lajeja, löysin irlantilaisen kansantanssin ja Uusi Päivä-tv-sarjan myötä Tampereen Balettiopiston. 

Cats-musikaali oli mulle todella suuri käänne. Aloin suhtautua itseeni tanssijana. En enää näyttelijänä, joka tanssii. Vaan tanssijana. En ole lähelläkään sitä taitotasoa mitä ovat ne, jotka on lapsesta asti treenanneet, mutta olen silti tanssija. Ajatuksen kääntyminen on ollut ratkaiseva tekijä suhtautumisessani tanssin treenaamiseen, keskeneräisyyden sietämiseen ja uuden opetteluun. 

Suosikit

Mary Poppins

2021-

Teen Svenska Teaternin Mary Poppins- ensemblessä mm. steppaavaa nokisutaria.

Steppikoreografia Säde Kajovaara, ohjaus Markku Nenonen.

Lue lisää

Uusi Päivä

2010-2017

Tein UusiPäivä-sarjassa Marika Ruuskanen-Kuuslan roolia kausilla 1-7. Pääohjaajina JP Siili 2010-2013 ja Janne Virtanen 2014-2017.

Lue lisää

Cats

2017-2018

Tampereen Teatterin ohjelmistossa vuoden 2018 loppuun. Tein esityksessä Jellimaarin ja Neiti Kylkiluun roolit. Ohjaaja Georg Malvius. Koreografi Adrienne Åbjörn.

Lue lisää